Nr. 3 / Ianuarie 2019, Un pas înainte

AirPod-urile

By In

              AirPod-urile sunt căștile wireless lansate de compania Apple,care încă de la lansarea lor au avut un număr mare de cumpărători.Unul dintre motivele pentru care AirPod-urile sunt foarte cunoscute în lumea modernă este că acestea sunt wireless și nu prezintă niciun fel de fir , astfel sunt mult mai ușor de utilizat.

             În România AirPod-urile sunt un lucru pe care doar cei cu un anumit buget ar putea să-l cumpere, acestea atingând un preț de 900 de lei,fiind cam scump pentru aproape orice om de rând din România. Aceste căști au devenit un trend în lumea adolescentină, fiind un obiect pe care aproape orice utilizator de Iphone și l-ar dori. Pe toate rețelele de socializare se discuta despre aceste căști, ele fiind senzația internetului în momentul actual.

          AirPod-urile au o calitate foarte bună în ceea ce privește sonorizarea, sunetul fiind foarte clar,aceste căști având calitatea audio mult mai bună decât căștile cu fir. În plus este foarte ușor să le folosești, acestea conectându-se automat cu Iphone-ul tău.

       Însă aceste căști au și unele dezavantaje. Spre exemplu, microfonul încorporat în căști este foarte prost, calitatea sunetului fiind una foarte slabă, iar acestea nu sunt rezistente la apă, dacă le-ai scăpat în apă sau în orice alt lichid, posibilitatea acestora de a funcționa bine este foarte redusă.

          Consider că  nu își merită banii aceste căști wireless, deoarece prețul mi se pare exagerat, iar durabilitatea este redusă. Dacă nu aveți ce face cu banii, puteți să vă cumpărați o pereche de airpoduri, pe care oricum în două trei luni de la achiziționare le veți pierde într-un tren sau într-un loc uitat de lume.

      Vă sfătuiesc să vă economisiți banii și să nu faceți o investiție proastă,  cumpărându-vă aceste căști, chiar dacă la prima vedere par foarte atrăgătoare. Acesta este doar opinia mea, a unui utilizator de Iphone, care nu are o părere foarte bună despre AirPod-uri.

Photo by Howard Lawrence B on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primeste revista Cuza-Voda 47 atunci cand apare