Nr. 3 / Ianuarie 2019, Oportunități

Hai să ne implicăm!

By In

 

Te-ai plictisit de stat acasă? Ai vrea să ieși din zona ta de confort? Dorești să te faci remarcat? Dacă da, articolul acesta e pentru tine.
Iată câteva oportunități pentru viitorul apropiat.
1. Dacă ești în clasa a IX-a, a X-a sau a XI-a și te-ai întrebat măcar o dată dacă ar trebui să urmezi o facultate în afara țării, s-ar putea să te intereseze “Yale Young Global Scholars Program 2019”. Acest concept se explică, în cât mai puține cuvinte, in felul următor: pe parcursul verii ai ocazia de a participa, alături de 100 de elevi din 120 de țări, la una dintre cele nouă sesiuni ale acestui proiect în campusurile Yale din New Haven, Connecticut sau China. Mai multe detalii în acest link:

2. Ești pasionat de teatru și de voluntariat? Cred că ai auzit atunci de Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu ajuns la cea de-a XXVI-a ediție. Ei bine, a venit iar acel moment din an când s-a dat startul înscrierilor pentru voluntari. Dacă ești liber în perioada 14-23 iunie, ești dornic să ajuți și ai o afinitate pentru acest tip de artă, aici e locul tău. Costurile pentru transport, masă și cazare sunt asigurate.

http://www.sibfest.ro/voluntar/program-voluntariat.html?fbclid=IwAR16JHRyCTjtUo3ZQjqmNw0QuwIuQ3SgICQXRhv9W8IE5xLpx-Pm_FhfF7I

3. Cei de la Federația Tinerilor din Bacău au venit și pe 2019 cu o propunere mega faină pentru toți viitori studenți. “Biblioteca vie” revine cu o temă de importanță majoră pentru elevii de liceu, aceea fiind viața de student. Cum au spus și organizatorii evenimentului, “oamenii ascund în ei informații valoroase, drept pentru care pot fi considerați ei înșiși niște cărți”. Haide să afli despre viața la medicină, politehnică, ASE, UNATC, UNARTE și multe altele în data de 16 februarie la Bacău.

https://www.facebook.com/events/346237635959881/?ti=icl

Te-am convins? Dacă macar una dintre aceste oportunități ți-au stârnit interesul, e momentul să rămai conectat cu evenimentele viitoare. Cum? Lăsând un like pe facebook paginilor preferate. Suntem siguri ca nu îți dorești să ratezi ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primeste revista Cuza-Voda 47 atunci cand apare