Nr. 9 / ianuarie 2021

Să ne amintim puțin de vremurile bune

By In

       Îți mai aduci aminte cum era viața înainte de pandemie, când puteai să mergi la școală și să interacționezi cu colegii și profesorii tăi? Dar de zilele liceului, când veneam cu toții îmbrăcați în costume tradiționale și luam parte la câte-o activitate distractivă alături de profesori? Hai să facem o scurtă călătorie în trecut ,,to unlock some good memories”.

      Îmi plăceau foarte mult zilele colegiului, în care luam o pauză de la ,,ore” și aduceam fel și feluri de mancăruri gustoase pentru concursul de gastronomie, așezându-le  frumos pe platourile din lut. După ce juriul  pleca, începeam să colind alături de prietenele mele pe holurile aglomerate ale liceului să vedem ce au pregătit și ceilalți. Mesele  erau pline de bucate, precum: clătite umplute, prăjituri de toate felurile, plăcinte și felii pufoase de chec, printre  acestea văzându-se și păpușile lucrate manual din linguri de lemn. Cel mai frumos moment al zilei pentru mine, și posibil și pentru unii dintre voi, era când ne strângeam cu toții în curtea școlii și făceam o horă mare și frumoasă, fiecare dansând cu veselie și cu zâmbete largi pe față.

       Acum însă, tot ce ne rămâne de făcut este să privim către viitor și să sperăm că într-o bună zi o să putem celebra din nou această tradiție a liceului nostru.

Foto: Arhiva personală

Sursa: Poza este extrasă din galeria personală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primeste revista Cuza-Voda 47 atunci cand apare